Џајић: Поносан сам због ложе „Бора Костић“

67

Црвена звезда је данас свечаном церемонијом отворила нову ложу на стадиону „Рајко Митић“ која ће носити име по легендарном голгетеру нашег трофејног тима Бори Костићу. Велико задовољство поводом овог догађаја изнео је почасни председник Звезде – Драган Џајић.

Драго ми је да присуствујем овом догађају и што ће ложа добити назив по нашем легендарном фудбалеру. Бора Костић по свим параметрима заслужује надимак легенда, јер оно што је пружио у Црвеној звезди заслужује такав епитет. Похвалио бих иницијативу клуба да једна ложа на нашем прелепом стадиону добије име по Бори Костићу. У нашем клубу је било заиста много добрих играча, а пошто је стадион велики доћи ће до још реконструкција и надам се много оваквих просторија. Замолио бих све људе који ће бити у Звезди да то учинимо оним људима који немају своју ложу или неко друго обележје, јер се ради заиста о једном великом броју играча који заслужују да се њихово име уреже у историју Црвене звезде – рекао је почасни председник нашег клуба.

Присетила се трећа Звездина звезда колико је Бора Костић био велико фудбалско име, као и колико му је драго због овог чина нашег клуба.

Бора Костић је био велики играч и ту нема никакве дилеме. Постигао је огроман број голова, решавао је многе утакмице. Познајем га из најраније младости, 1963. и 1964. године када сам ја тек ушао у тим, играли смо заједно за Црвену звезду и знам колико је био вољен, као и цењен, али пре свега знам колики је био његов учинак у нашем клубу. Веома сам поносан што се дошло на ову идеју и да једна ложа носи његово име – закључио је Џајић.

Претходни текстОтворена ложа „Бора Костић“
Следећи текстДушан Славнић други на Бледу