ТАЧКА!

99

КК Црвена звезда освојила је 21. титулу првака Србије. Завршена је још једна сезона која када је наш клуб у питању има и префикс историјска!

Нова “трипла” круна у сезони коју је обележила корона, одсуство нашег шестог (и јединог правог шестог играча који постоји) – навијача, али и освојена три трофеја који су за нашу милионску армију постали нормални.

О сезони 2020-2021 тек ће се причати када многи схвате шта је КК Црвена звезда урадио, у каквим околностима и уз какве проблеме. Многи су сумњали, неки су стидљиво то показивали, други су са поносом причали да је прошло време доминације Црвене звезде. Ми смо ћутали, нисмо мислили да је време за велике речи, већ за велика дела. Веровали смо у нас, веровали у шампионски ген који је дубоко усађен у ДНК Црвене звезде, а имали смо праву и непоколебљиву подршку оних прави. Прави су стали уз нас, веровали да је сјај Црвене звезде вечан и да ће се ставити тачка на још једну успешну сезону, онако како доликује, новим трофејем, а поносно ћемо рећи да наше витрине постају све тесније. Не брините, направићемо још места јер ми смо гладни, тачка је стављена на сезону 2020/2021, једну од најтежих у последњој деценији, али стављамо три тачке за време које долази.

– Зато што је ово ТАЧКА на И
– Зато што је ово тачка на триплу круну
– Зато што је ово тачка на историјски успешну сезону
– Зато што је ово тачка на проблеме са којима смо се борили и изборили током сезоне!
– Зато што ТАЧКА представља симбол за успешно завршен посао!
– Зато што после тачке иде нови ред и нова прича коју наш клуб чека већ сутра!
– Зато што је ово ТАЧКА на све удружене снаге против једног великана!
– Зато што је ово ТАЧКА на оне који су напуштали брод мислећи да он тоне, а тај брод је опет упловио у трофејну луку и показао да је највећи.
– Зато што смо сви заједно: играчи, тренери, менаџмент, сви запослени и сви навијачи ставили тачку на сезону у којој смо прошли све, али освојили Куп Кораћа без пола тима, АБА лигу и Суперлигу – јер ми смо Црвена звезда! ТАЧКА!

Зато је решење за нову шампионску мајицу, трећу овосезонску, врло једноставно – ТАЧКА!

Претходни текстЈош једна победа и титула, трипла круна Црвене звезде!
Следећи текстЈапунџићева шампионка Балкана, Видојковић вицешампион