Још бенефита за Звездине чланове

34

Црвена звезда је наставила да обезбеђује погодности за чланове клуба. Акцији давања привилегија нашим члановима прикључила се и теретана „Кингдом“ у којој ће наши навијачи моћи да остваре 50% посто попуста уз показану чланску карту.

Црвена звезда је одлучила да јун буде месец свих чланова клуба. Након компанија „Цептер“ и „Промода“, и теретана „Кингдом“ је још једна у низу која је омогућила попуст свим члановима црвено-беле породице.

И током идућих недеља имаћемо занимљиве информације због којих ће многи бити задовољнији што су део Звезде. Наш клуб се потрудио да симпатизерима донесе низ лепих и занимљивих вести, тако да ако нисте чланови Црвене звезде, пожурите и што пре то постаните.

Члан нашег клуба можете постати сваког радног дана у Сервису за чланство, од понедељка до петка, између 9 и 17 часова. Посвећено особље овог сервиса доступно је члановима у сваком тренутку и они су ту да помогну по било ком питању везаном за клуб. Просторије Сервиса се налазе на западној трибини стадиона, улаз поред музеја.

Цена чланства износи 1200 динара и сви могу постати део Црвене звезде и обезбедити бројне бенефите.

Претходни текстЗвезда тријумфовала у вечитом дербију
Следећи текстРезиме Звездиних дефанзиваца