„Pick N’ Talk“ Е13 – Немања Васиљевић

560

Често се каже да је један клуб механизам у коме је сваки шраф важан на свој начин.

КК Црвена звезда често са поносом истиче да је систем који је успостављен тај који доноси боље услове екипи и стручном штабу да „праве“ резултате на терену.

Играчи, тренер, председник клуба су особе које су разумљиво у фокусу јавности, али Црвена звезда су и људи који раде послове често невидљиве оку јавности.

Наш клуб поносан је и на податак да има један од најмлађих менаџмента у Евролиги, у коме се налазе људи који су завршавали „мастере“ Евролиге, учили свој посао у пракси а не у теорији, калили се радећи бројне оперативне послове у и око кошарке који су их препоручили Црвеној звезди… и који рад у Црвеној звезди не гледају као посао већ као задовољство.

Један од таквих познат је у кошаркашком свету по свом карактеристичном надимку „Багзи“… многи га на утакмицама Црвене звезде где седи одмах поред терена памте по карактеристичној бради и наочарима.

Немања Васиљевић је од ове сезоне спортски директор КК Црвена звезда. Гост је 13. епизоде подцаста „Pick N’ Talk“ у коме је са Миланом Дозетом и Иваном Минићем говорио о својим кошаркашким коренима, евролигашком образовању, раду у кошаркашкој лиги Србије, као делегат Евролиге на међународним утакмицама Црвене звезде, изазову и задужењима које има као спортски директор нашег клуба, себи као делу система у коме представља део менаџмента који је спона са председником и тренером клуба, тешкој сезони у којој је у стопу пратио екипу, начину на који клуб прати или доводи поједине играче и прелазном року који следи црвено-белима…

„Pick N’ Talk“ 13. епизода – упознајте спортског директора КК Црвена звезда Немању Васиљевића „Багзија“.

Претходни текстДођите на проширену Маракана туру
Следећи текстОдржана 3. регата Купа Србије