Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

67

Омладинци и кадети Црвене звезде ће сутра одиграти последње утакмице ове сезоне у оквиру својих лига, а пренос мечева наших бисера можете погледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Зведа ТВ-у.

Јуниори Црвене звезде ће сутра од 15 часова на свом терену дочекати Младост из Лучана у оквиру 38. кола националног шампионата. Изабраници Марка Неђића улазе у овај меч као фаворити пошто су доминантно освојили титулу као екипа у лиги која има највише победа и која је постигла највише, а уједино примила најмање голова. Петнаест минута пре почетка меча нашим талентованим фудбалерима биће уручен трофеј првака Омладинске лиге Србије. Евентуалном победом у последњем колу првенства талентовани фудбалери ће ставити тачку на ову успешну сезону, а сви заинтересовани гледаоци ће моћи да испрате овај сусрет на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Непрелазни штопер и капитен омладинске селекције Александар Лукић ће имати прилику да поново подигне пехар шампиона Србије.

И прошле године сам освојио Омладинску лигу Србије, тако за мене ово није ништа ново, друга титула у две године. Драго ми је што ћу испред групе феноменалних момака, са којима је било уживање играти, имати прилику да подигнем трофеј. Заслужено смо шампиони, борили смо се, давали максиму на сваком мечу. Захвалио бих се у име екипе свима који су били уз нас – закључио је Лукић.

Кадети Црвене звезде ће сутра од 13 часова одиграти своју последњу утакмицу ове сезоне такође против Младости на свом терену. Изабраници Николе Митића се тренутно налазе на четрвтом месту на табели, али су у веома доброј форми што доказују из меча у меч. Наши таленти у добром расположењу дочекују овај сусрет пошто су у претходном колу савладали Телеоптик убедљивим резултатом 4:0, а на овој утакмици стрелци за наш тим били су Јован Шљивић, Давор Ракић, Матеја Бубањ и Петар Граоња. Пренос утакмице наших кадета можете испратити на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у. Капитен наших кадета Стефан Маринковић очекује да црвено-бели тријумфом заврше овогодишње такмичење.

Били смо најмлађа екипа у првенству, али смо током већег дела сезоне показали квалитет, као и то да смо најталентованији. Није било лако у конкуренцији са старијима, али желимо да сезону окончамо победом, јер то је једино што је исправно и логично када носите дрес Црвене звезде – рекао је Маринковић.

Претходни текстПочиње Регионална лига, Звезда – Марибор 29. маја
Следећи текстЗванично саопштење КК Црвена звезда