Трећи дан избора за Скупштину

53

Чланови Фудбалског клуба Црвена звезда су и трећег изборног дана посетили Сервис са чланство нашег клуба поводом избора за чланове Скупштине. Излазност је као и током претходна два дана била просечна, а на изборе су изашли спортски директор Митар Мркела, као и наши бивши асови Владимир Петровић-Пижон, Стнислав Караси, Зоран Филиповић, Бошко Ђуровски и Јован Аћимовић.

Право гласа на овим изборима имали су сви пунолетни чланови са активним чланством на дан расписивања избора, 29. априла 2021. То су чланови рођени 29. априла 2003. или раније који имају плаћену чланарину за ову сезону. Чланови клуба са више од пет година или више година чланства могли су гласати за укупно 36 кандидата, а они са мање година могли су заокружити 18 имена.

На овим изборима гласало се за 36 изабраних чланова Скупштине ФК Црвена звезда. Скупштина има укупно 70 чланова, преостала 34 члана делегирају СД Црвена звезда (3), Секција ветерана (8), Запослени у Клубу (3), Представници спонзора (2), Удружења навијача (15), Српска академија наука и уметности (1), Српска православна црква (1), Београдски универзитет (1).

Претходни текстПут до финала Купа Србије
Следећи текстСледи мајсторица за титулу АБА лиге, поново судије у главној улози