Црвено-бели путују у Подгорицу

52

Кошаркаши Црвене звезде путују у петак у поподневним часовима у Подгорицу, где их у суботу (20.30 часова дворана Морача) очекује трећи меч финалне серије против екипе Будућности ВОЛИ.

Црвено-бели су у две одличне и узбудљиве утакмице сачували предност домаћег терена, и поред чинењице да тренер Дејан Радоњић није могао да рачуна на Корија Волдена и Марка Јагодића Куриџу.

У претходна три дана са скраћеном ротацијом и након огромне потрошње коју је изискавало играње две утакмице финала, црвено-бели су тренирали у хали „Александар Николић“, освежили се и спремни иду за Црну Гору на меч који је на програму у суботу у пола 9.

После два меча у Београду серија се сели у Подгорицу. У потпуност смо свесни да играмо против квалитетне екипе Будућности. Морамо бити спремни да одговоримо енергетски и да одиграмо са максималном концентрацијом свих 40 минута. На сам дан утакмице ћемо донети одлуку у ком саставу ћемо наступити – рекао је тренер црвено белих Дејан Радоњић.

Огњен Кузмић: – Очекује нас врло тешка утакмица у суботу. Слажем се са саиграчима који су претходних дана рекли да ћемо морати још боље у Подгорици у сваком делу игре, али и енергијом и борбеношћу. То значи борба за сваку лопту, за сваки скок, чврсто и на првом месту тимски. Будућност је показала још једном и у овим утакмицама финала да је квалитетан ривал против кога морате да одиграте добру утакмицу ако желите да дођете до резултата – рекао је центар црвено-белих.

У случају потребе, четврти меч финалне серије играо би се у понедељак у истом термину од 20.30 часова, а евентуални пети меч заказан је за петак у хали „Александар Николић“.

Претходни текстЗвездин подмладак одушевио на Школском првенству Србије
Следећи текстЦрвена звезда први полуфиналиста Триглав ЖКЛС