Гласање на изборима за Скупштину у Сервису за чланство

66

Избори за чланове Скупштине ФК Црвена звезда биће одржани 22, 23. и 24. маја у Сервису за чланство у временском интервалу од 10 до 18 часова.

На овим изборима гласа се за 36 изборних чланова Скупштине ФК Црвена звезда. Скупштина има укупно 70 чланова, преостала 34 члана делегирају СД Црвена звезда (3), Секција ветерана (8), Запослени у Клубу (3), Представници спонзора (2), Удружења навијача (15), Српска академија наука и уметности (1), Српска православна црква (1), Београдски универзитет (1).

Право гласа на овим изборима имају сви пунолетни чланови са активним чланством на дан расписивања избора, 29. априла 2021. То су чланови рођени 29. априла 2003. или раније који имају плаћену чланарину за ову сезону.

Сваки члан који се налази на бирачком списку гласа лично, једном, за одређени број кандидата за изборне чланове Скупштине у зависности од свог чланског стажа. Члански стаж представља број година у којима је члан имао активно чланство у Клубу.

Чланови Клуба са пет или више година чланског стажа као и почасни чланови Клуба могу гласати за максимално 36 кандидата.

Чланови Клуба са четири или мање година чланског стажа могу гласати за максимално 18 кандидата.

Право да гласају преко интернета, имају сви пунолетни активни чланови клуба који су се благовремено пријавили и добили потврду Сервиса за чланство.

Списак свих чланова који су се пријавили да гласају преко интернета биће објављен на сајту Сервиса за чланство 19. маја.

Претходни текстЦрвена звезда домаћин Ф8 Триглав ЖКЛС
Следећи текстДобрић: Ово су тимске победе, следи нови изазов