Црвена звезда домаћин Ф8 Триглав ЖКЛС

52

Завршни турнир Триглав женске кадетске лиге Србије одржаће се од петка до недеље, 21-23.маја 2021. у хали “Баскет сити”, у организацији ККЖ Црвена звезда Комбанк.

Црвено-беле ће и отворити “Фајнал ејт” најбољих кадетских екипа првом утакмицом четвртфинала против Новосадске ЖКА од 12.30. Затим ће на паркет изаћи екипе Раса и Краљева у 15 часова, у поподневном термину Арт Баскет и Срем (17.30), а последњи четвртфинални пар од 20 часова чине Радивој Кораћ и Војводина 021.

Противници у полуфиналу биће победници дуела Црвена звезда – Новосадска ЖКА и Рас – Краљево, као и победници другог дела четвртфинала: Арт Баскет – Срем и Радивој Кораћ – Војводина 021. Утакмице полуфинала у суботу, као и мечеви за треће и прво место на програму су од 15 и 17.30.

Црвена звезда је лигашки део завршила на првом месту са скором 21-1, и пехаром у кадетској конкуренцији направила би својеврсан подвиг. Након сениорки, јуниорки и пионирки, титулом шампиона Србије у кадетској конкуренцији Црвена звезда би још једном потврдила доминацију и најбољи систем рада млађих категорија у Србији и женском спорту.

Претходни текстСтанковић: Једва чекам спектакл у суботу
Следећи текстГласање на изборима за Скупштину у Сервису за чланство