Звездаши на каљењу – Чупићева зачарана мрежа

27

Сјајни су били Звездини фудбалери на позајмицама овог викенда, па су тако пажњу на себе скренули Милош Чупић, Никола Васиљевић, Срђан Бабић, Мартин Новаковић и Ибрахим Мустафа.

Милош Чупић је имао сјајну утакмицу против Радничког из Ниша, млади чувар мреже је трећу утакмицу у низу завршио без примљеног гола. Нишлије су гађале 11 пута на гол младог голмана, али је Чупић све одбранио. Ове сезоне остао је несавладан на шест од 18 утакмица колико је одиграо. Поред њега истакао се и чувар мреже Пролетера, Никола Васиљевић који је сачувао гол против Инђије свих 90 минута у победи Новосађана резултатом 5:0.

Веома запажену улогу имао је Срђан Бабић на утакмици са Националом, где је његов тим славио резултатом 3:0. Наш млади штопер био је непрелазна препрека за противничку екипу. Велику победу остварио је Рад против Мачве, где су Београђани славили са 7:1. Четврти гол ове сезоне постигао је Мартин Новаковић. Млади везиста се истиче читаве сезоне и профилише се у кључног фудбалера Рада на средини терена. Успео је Ибрахим Мустафа и други пут ове сезоне да затресе мрежу. У ремију Радничког из Сремске Митровице и Динама из Врања (1:1), млади нападач је постигао изједначујући погодак.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић (Пролетер) – 90 минута, победа над Инђијом (5:0)

Милош Чупић (Златибор) – 90 минута, реми са Радничким из Ниша (0:0)

Андрија Катић (ИМТ) – 90 минута пораз од Дубочице (1:0)

Срђан Бабић (Фамаликао) – 90 минута, победа над Националом (3:0)

Марко Конатар (Железничар П.) – 90 минута, пораз од Радничког из Пирота (1:0)

Мартин Новаковић (Рад) – 46 минута, победа над Мачвом (7:1)

Владимир Лучић (ИМТ) – 90 минута, пораз од Дубочице (1:0)

Ерик Јирка (Мирандес) – 16 минута, пораз од Луга (2:1)

Ибрахим Мустафа (Раднички СМ) – 90 минута, реми са Динамом (1:1)