Неђић: Веровали смо у успех

63

Јуниори Црвене звезде освојили су Омладинску лигу Србије два кола пре завршетка првенства. Напад црвено-белих био је најефикаснији у шампионату, а одбрана је примила најмање голова. Успех добија додатну тежину када се има у виду да су црвено-бели били најмлађа екипа у лиги. Тренер наших омладинаца Марко Неђић поносан је на своју екипу.

Веровао сам у моје момке. С обзиром на то шта нам се све издешавало у овој сезони, мислим да бисмо могли књигу да напишемо. Целе сезоне смо имали недостатак играча, пребацивали смо кадете и млађе кадете у омладинску селекцију. Кад год су били неки падови током сезоне стручни штаб и ја смо веровали у успех овог тима и најслађе је када се све овако заврши. Екипа је постигла највише, а примила најмање голова. Највише победа, а најмање пораза имамо. Када се све целокупно сагледа више него заслужено смо шампиони – казао је Неђић.

Тренер наших јуниора се осврнуо и на развој играча у сезони на измаку као и очекивање да ови момци ускоро буду узданице првог тима Црвене звезде.

Петорица играча која су пребачена у први тим Графичара су доказ да се са овом генерацији радило системски, тако да очекујемо да се играчи попут браће Митуљикић, Кнежевића и још много њих прикључе ускоро сениорском тиму. Надаље све зависи од планова Црвене звезде – рекао је Неђић.

Претходни текстОмладинци шампиони Србије!
Следећи текстМладеновић: Звезда има озбиљну будућност