Младеновић: Звезда има озбиљну будућност

87

Омладинска селекција Црвене звезде освојила је титулу шампиона Србије два кола пре краја. Црвено-бели су постигли највише, а примили најмање голова. Успех добија додатно на тежини када се има у виду да је наша екипа била најмлађа у првенству. Директор Звездине фудбалске академије Драган Младеновић је истакао да је резултат дошао као награда за квалитетан рад у претходних неколико година.

Борили смо се током читаве сезоне. Приоритет нам није било освајање шампионске титуле, већ развој играча. Могу да кажем да смо у томе у потпуности успели и да су најбоља деца у Црвеној звезди. Резултат је дошао као последица рада у претходних 3-5 година. Било је доста дебитаната, три играча која су 2005.годиште, као и неколицина њих 2004. Иако су најмлађи у првенству, показали су карактер и квалитет – нагласио је Младеновић.

Директор Омладинске школе је такође додао да Црвена звезда не треба да брине за своју будућност.

Што се тиче њихове будућности у првом тиму, то је питање за људе који воде клуб, пре свих спортског директора Мркелу, тренера Станковића и директора Терзића. Мој, као и задатак свих људи који раде у Омладинској школи је спровођење програма који смо зацртали. Радимо оно што је до нас, а оно што могу са сигурношћу да кажем је да Црвена звезда има озбиљну будућност – сматра Младеновић.

Претходни текстНеђић: Веровали смо у успех
Следећи текстАндрија Ивановић јуниорски првак Србије