Станковић: Задовољан сам приступом

57

Фудбалери Црвене звезде су у оквиру 37. кола домаћег шампионата савладали екипу ОФК Бачке резултатом 5:0. Двоструки стрелац за црвено-беле био је Жељко Гаврић, а по једном су погодили Милан Павков, Његош Петровић и Мирко Иванић. Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић био је веома задовољан издањем својих изабраника.

Одиграли смо коректно током свих 90 минута. Поново смо успели да изротирамо. У другом полувремену смо могли бити директнији, али сам задовољан приступом и односом играча. Катаи се вратио и одиграо 45 минута после једне дуже паузе. Драго ми је због Гаврића, Николића и Петровића јер подижу форму у последње време. Стекли су преко потребно самопоуздање. Ротацијама желим да свима поделим исту минутажу да бисмо крај такмичења сачекали у доброј форми. Желим да на одмор после сезоне одемо са доста снаге, да остане бензина у нама и да потом одрадимо једне јаке припреме – сматра Станковић.

Тренер Црвене звезде се осврнуо и на припрему предстојећих утакмица са Металцем и Партизаном у финалу Купа Србије.

Припрема ће бити стандардна, ништа нећемо мењати. Све ће бити онако како смо радили до сада током сезоне. Морамо бити прави у та два меча. Најпре против Металца на прослави титуле и наравно у финалу Купа. Игра се на „Маракани“, морамо бити фокусирани како бисмо освојили дуплу круну што је циљ који смо зацртали на почетку сезоне – закључио је Станковић.

Претходни текстКатаијевих 100
Следећи текстКатаи: Поносан због јубилеја