Станковић: Звездин дрес највећи мотив

49

Црвена звезда ће сутра од 18 часова и 5 минута гостовати Бачкој у оквиру 37. кола Суперлиге Србије, а шеф стручног штаба Дејана Станковића излагање је започео тиме што је изразио саучешће породици Косановић.

Изгубили смо великог љубитеља фудбала, професионалца и свима ће нам фалити, поготово Црвеној звезди, јер је са Владаном Милојевићем донео много радости нашем клубу и навијачима – почео је Станковић.

Нема Црвена звезда проблем са повредама пред меч са Бачком.

– Сви су на располагању. Радимо предано, што због завршетка сезоне, што због плана и програма, јер хоћемо да на одмор одемо са здравом снагом и да када се играчи врате, ипак остане још „бензина“ у ногама. Не желим да будемо празни на старту следеће сезоне.

Катаи би у мечу са Бачком забележио 100. наступ у дресу нашег клуба, и постао осми фудбалер у тиму којем је то пошло за руком.

– Сви знају ко је Александар Катаи и сулудо је трошити речи о њему. Он је свестан колико је важно и одговорно бити лидер Црвене звезде. Значајно за њега је да се врати у тим, јер је прескочио део такмичарске сезоне из оправданих разлога, тако да ми је драго што се вратио у тренажни процес и такмичарски ритам. Видећемо како ће се осећати сутра, тако да сваки минут, уколико буде играо, ће му значити.

Звезда би победама над Бачком и Металцем, поставила светски рекорд у броју освојених бодова у једној сезони.

За фудбалере је највећа мотивација што носе дрес Црвене звезде. Што се рекорда тиче, све што успемо да „донесемо кући“ ћемо радо прихватити. Желимо да будемо прави, играмо добар фудбал и настојимо да је концентрација увек присутна. Све оно додатно ће нам добро доћи – подвукао је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда у полуфиналу Купа Србије
Следећи текстНова победа боксера Црвене звезде