Црвена звезда у полуфиналу Купа Србије

82

Фудбалерке Црвене звезде пласирале су се у полуфинале Купа Србије пошто су у четвртфиналу савладале Земун резултатом 4:0.

Најбоља на мечу била је Мирела Тенков која постигла хет-трик. Њеним головима у 8, 18. и 58. минуту црвено-беле су повеле са 3:0, а тачку на победу ставила је Маргита Васовић у 73. минуту утакмице.

Звездине даме су прве полуфиналисткиње Купа Србије, а у осталим мечевима састају се Слога Земун – Раднички 1923, Пожаревац – Спартак и Машинац – Војводина.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЗЕМУН 4:0 (2:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: Тенков у 8, 18. и 58. минуту, Васовић у 73. минуту за Црвену звезду. Жути картони: А.Савановић (Црвена звезда), Марјановић (Земун).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић (Манчић од 21. минута), Ђорђевић, Миладиновић, Миловић, А.Савановић, Тенков, С.Савановић (Милошевић од 69. минута), Николић, Поповић, Васовић.

ЗЕМУН: Антешић, Вучковић (Ј.Максимовић од 63. минута), Поповић, Јовановић (Кнежевић од 66. минута), Андрић (Софронић од 63. минута), Батинић, Мугоша, Марјановић, Мандић (Шабек од 46. минута), Ж.Максимовић (Хост од 39. минута), Стокић.

Претходни текстКадети Црвене звезде на завршном турниру у Чачку
Следећи текстСтанковић: Звездин дрес највећи мотив