Гаврић: Желимо дуплу круну

28

Везни играч нашег тима Жељко Гаврић изнео је очекивања од преостале две утакмице у Суперлиги Србије, говорио о навијачима, финалу купа, али и броју 100 који је обележио претходну утакмицу Црвене звезде.

Имамо још две утакмице до краја првенства. Драго ми је што смо раније успели да обезбедимо титулу, што нам омогућава да растерећено одиграмо преостале мечеве. Наравно не сме бити опуштања, до последњег минута морамо да пружамо максимум и покажемо зашто смо и четврту годину заредом прваци државе. У петак нас очекује последње гостовање у сезони, играмо против Бачке. Наш циљ у тој утакмици, као и у свим претходним је јасан, а то је да донесемо три бода кући – истакао је Гаврић.

Млади играч нашег тима рођен 2000. године није пропустио прилику да прокоментарише и најбитнију утакмицу у овом тренутку коју ће црвено-бели одиграти против вечитог ривала у финалу Купа Србије 25. маја од 19 часова.

– За сада сезона иде у смеру у ком смо желели, постигли смо одличне резултате у Европи, обезбедили титулу у првенству, недостаје нам само један корак до зацртаног циља, а то је дупла круна. Ближи нам се финале купа, сигурно да размишљамо о њему, биће то сјајна прилика да ставимо тачку на једну сјајну сезону. Даћемо све од себе да савладамо вечитог ривала, обрадујемо наше навијаче и у одличном расположењу одемо на заслужени одмор.

Осврнуо се Гаврић и на податак да су црвено-бели ове сезоне постигли преко 100 голова, али и да на табели Суперлиге Србије на којој су убедљиво први имају и преко 100 бодова.

– Драго ми је због чињенице да смо успели да достигнемо број 100 у два сегмента пре краја првенства. Били смо изузетно ефикасни ове сезоне, а сви голови су стигли као награда за одличну игру, труд и залагање на тренинзима.

Говорио је Гаврић и о навијачима нашег клуба који током ове сезоне нису били у могућности да буду на трибинама, али су играчима пружали подршку на друге начине.

Опште је познато да Црвена звезда има најватреније и набоље навијаче. Жао ми је што нису били на трибинама и што су због ситуације са корона вирусом пропустили доста тога. Нажалост смо се у овом тренутку навикли да играмо без присуства публике, али уколико би се то променило у наредном периоду сигуран сам да нам не би био никакав проблем да се навикнемо на буку на стадиону. Захвалио бих им се за сву подршку коју су нам пружали на сваком гостовању и верујем да ћемо их до краја сезоне још једном обрадовати – истакао је Жељко Гаврић.

Претходни текстСедам првотимаца у ,,Клубу 100”
Следећи текстЗвездин рафал са свих позиција