Црвена звезда касно кренула, мајсторица у уторак у Београду

40

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у другој утакмици полуфинала плеј офа од екипе Игокее па ће место у овогодишњем финалу регионалног такмичјена покушати да изборе кроз „мајсторицу“ која је на програму у уторак.

Игокеа – Црвена звезда 81:68 (23:13, 22:18, 20:17, 16:20)

Најефикаснији у екипи Црвене звезде били су Добрић са 17 и Давидовац са 12 поена.

Заслужен пораз црвено-белих који су од почетка утакмице резултатски заостајали, домаћин је повео 18-4 и од тог тренутка осим у два наврата у првом полувремену екипа Црвене звезде није успела да смањи заостатак на испод 10, а то је учинио Марко Симоновић са линије слободних бацања на 2.48 пре краја утакмице (73:64).

Уз доста промашаја, и грешака које су правили у великој жељи, али и конфузних и спорних судијских одлука, екипа Црвене звезде није могла да се избори за шансу да евентуално уведе утакмицу у неизвесну завршницу и покуша да осигура финале после друге утакмице.

Црвено-бели ће имати три дана да се освеже и добро припреме за трећи меч који се игра у уторак у хали „Александар Николић“ где ће морати да прикажу много бољу игру попут оне у последњој четвртини у Београду па и делимично Лакташима како би стигли до финала АБА лиге.

КК Црвена звезда: Хол 2, Волден 2, Лојд 11, Ускоковић, Давидовац 12, Лазић 2, Рит 2, Раданов, Добрић 17, Симоновић 11, Кузмић2, Нноко 7.

Претходни текстБронза за Немању Мајдова у Казању
Следећи текстНемања – човек од челика!