Убедљиви кадети, хет-трик Бубња

61

Кадети Црвене звезде убедљиво су савладали Реал из Ниша резултатом 7:1 на домаћем терену у оквиру 34. кола националног шампионата. Најрасположенији у тиму Николе Митића, био је Матеја Бубањ који је постигао хет-трик, два пута је погодио Јован Шљивић, а по једном су мрежу затресли Новак Гојков и Вељко Лолић.

Црвена звезда – Реал Ниш 7:1 (1:1)

Стадион: ,,Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда’’.

Судија: Петар Пековић.

Стрелци: Гојков у 4, Лолић у 67, Шљивић у 68. и 70. и Бубањ у 81, 83. и 88.минуту за Црвену звезду, а Продановић у 31. минуту за Реал Ниш.

Жути картон: Петровић (Реал Ниш).

Црвена звезда: Миладиновић, Недељковић(од 76. Митић), Каришик(од 54. Граоња), Вукичевић, Марић, Видојевић, Милосавић(од 54. Радоњић), Шљивић(од 73. Мајсторовић), Гојков(од 54. Лолић), Бубањ, Ракић.

Реал Ниш: Татарац, Митковић, Максимовић, Петровић(од 54. Динић), Раденковић, Бисенић(од 71. Јанковић), Продановић(од 79 Радивојевић), Ристић(од 54. Котнић), Николић(од 63. Миљковић), Пешић, Бојић.

Одлично су црвено-бели ушли у меч. У другом минуту је Бубањ упутио ударац са ивице казненог простора, али је гађао поред стативе. Исплатила се теренска иницијатива већ у четвртом минуту, када је Недељковић добро прошао по десној страни и упослио Гојкова, који се одлично отворио на левом боку у казненом простору и лако погодио даљи угао за вођство Црвене звезде. Кружила је Звезда око гола Реала из Ниша, али је фалило среће у завршници. Играо се 16. минут када је Шљивић пронашао Бубња у шеснаестерцу,а нападач наше екипе је несебично проследио лопту до Ракића који је био изблокиран у петерцу. Гости су неочекивано успели да дођу до изједначења у 31. минуту преко Продановића. Примљен гол није пореметио црвено-беле, па је наш тим наставио са доминацијом на терену. Најизгледнију шансу у првом полувремену имао је Милосавић у 40. минуту, када је добио лопту у казненом простору од Бубња, а онда са неколико добрих потеза ,,избацио’’ одбрану Нишлија и снажно гађао, али је погодио спољну мрежу.

Играо се 51. минут када је Милосавић одлично центрирао из корнера, највиши у скоку био је Видојевић, али је гађао преко гола. Успели су црвено-бели да пробију одбрану гостију у 67. минуту, када је Ракић додао до Лолића, који је дриблингом ,,преварио’’ Татарца и рутински погодио за 2:1. Само минут касније повећали су предност пулени Николе Митића, када је Лолић ушао у казнени простор и проиграо Шљивића, који је затресао мрежу за 3:1. Три минута требало је Црвеној звезди да стекне убедљиву предност. У 70. минуту Шљивић је искористио грешку противника и пресекао лопту на око 20 метара од гола, а онда је ушао у казнени простор и погодио за 4:1. Распуцали су се црвено-бели у завршници другог дела игре. У 81. минуту Ракић је асистирао Бубњу, који је рутински савладао голмана гостију за 5:1. Само два минута касније Граоња је добро пробио по левом боку и оштро центрирао у петерац, а Бубањ је све то лепо испратио и још једном матирао Татарца. Коначан резултат у 88. минуту је поставио Бубањ на аситенцију Радоњића, који је послао пас са пола терена и пронашао нашег нападача на десном боку. Снашао се Бубањ и по трећи пут затресао мрежу на овом мечу за коначних 7:1.

Претходни текстСтанковић: Концентрисано на Рад
Следећи текстЧетворка омладинаца