Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

83

Бисере из Звездине Омладинске школе у наредна два дана очекује осам такмичарских мечева, а преносе утакмица омладинске и кадетске селекције моћи ћете да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће у среду од 15 часова на свом стадиону дочекати екипу Трајала. Изабраници Марка Неђића дочекују овај меч у одличном расположењу, пошто су након победе у прошлом колу над Интернационалом (0:5) избили на прво место на табели. Тренутно црвено-бели имају два бода више од другопласиране екипе, тако да ће наши јуниори имати императив победе на овом сусрету уколико желе да сачувају прво место. Пренос ове утакмице можете испратити на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. Млади везни фудбалер Марко Стојановић је неко ко увек изненади са атрактивним головима и потезима, а конкретно за овај сусрет очекује победу.

Преузели смо лидерско место на табели и планирамо да се ту задржимо до краја сезоне. Радује ме форма екипе и због тога верујем у нови тријумф. Што се тиче гола из корнера, показао сам да могу да постигнем, али ко зна, видећемо да ли ћу гађати или центрирати, нека други размишљају о томе – уз осмех ће Стојановић.

Кадети Црвене звезде ће такође у среду дочекати на свом терену екипу Реала из Ниша са почетком утакмице од 13 часова. Екипа Николе Митића је у претходној рунди такмичења рутински савладала Итернационал са 3:0, а голове за наш тим после прелепих акција су постигли двоструки стрелац Михајло Милосавић и Матеја Бубањ који је једном затресао мрежу ривала. На овај начин су црвено-бели везали три узастопне победе и ухватили јак залет за сам финиш сезоне, а пренос наредног меча наших бисера моћи ћете да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. Мађионичар са лоптом – Новак Гојков, иако се релативно скоро усталио у кадетску селекцију Црвене звезде пружа партије на врхунском нивоу.

Желимо све победе до краја сезоне, борићемо се за титулу докле год буду постојале реалне шансе. Што се меча у среду тиче, добро се осећам, још увек играм и за млађе кадете, али ми не смета то, јер уживам у утакмицама. Дуел са Реалом ће решити Вељко Лолић, такав осећај имам – закључио је Гојков.

У среду од 17 часова сениори Графичара ће гостовати екипи Жељезничара у оквиру 31. кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског у позитивном расположењу дочекују овај дуел, пошто су у претходној рунди такмичења савладали Јагодину са 2:0, головима Дејана Видића и Уроша Лазића.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Среда, 11 часова, омладинци – Графичар – Вождовац

Среда, 13 часова, кадети – Црвена звезда – Реал Ниш (ЗВЕЗДА КИДС и ЗВЕЗДА ТВ)

Среда, 13 часова, млађи пионири – Бродарац – Црвена звезда

Среда, 14 часова и 15 минута, млађи пионири – Синђелић – Графичар

Среда, 15 часова, омладинци – Црвена звезда – Трајал (ЗВЕЗДА КИДС и ЗВЕЗДА ТВ)

Среда, 17 часова, ПЛС – Железничар – Графичар

Среда, 17 часова, кадети – Графичар – ОФК Вршац

Среда, 18 часова, млађи пионири – Графичар – Синђелић

Четвртак, 15 часова, млађи омладинци – Графичар – Интернационал

Претходни текстУ сусрет противнику – Рад
Следећи текстЧетврта дупла круна – 1970.