Лазић: Одбрана је воља и жеља за победом – у Црвеној звезди се то подразумева

29

Кошаркаши Црвене звезде заузели су прво место у регуларном делу АБА лиге, а гласовима новинара и тренера међу играчима који су обележили ову сезону налази се и капитен Бранко Лазић.

Капитен нашег тима тако је добио и званично признање које већ годинама незванично носи као један од најбољих одбрамбених играча не само у региону, већ у целој Европи зашта је већ био наградјиван од стране Евролиге.

За Бранка Лазића су једногласно гласали тренери и новинари као најбољег дефанзивца и човека који је играо најбољу и најчвршћу одбрану у региону у досадашњем делу сезоне:

Ово је признање за мене посебно јер су за мене гласали тренери и новинари . Међутим, иако је индивидуално, ово је признање за целу екипу и награда за све што смо заједно учинили током ове изузетно тешке сезоне. Играти одбрану је питање воље и велике жеље за победом, а то се у Црвеној звезди подразумева. Некада можеш да одиграш утакмицу у којој лопта неће у кош или ти не иде, али одбрана је нешто што је обавеза посебно када носис дрес Звезде – рекао је капитен црвено-белих.

Највећи изазов за црвено-беле тек следи, а то су завршне борбе у плеј офу АБА лиге. Капитен Бранко Лазић први пут ће извести екипу на терен у понедељак против Игокее у првом мечу полуфинала који почиње у 18.30 часова.

Претходни текстККЖ Црвена звезда Комбанк се пријављује за европска такмичења
Следећи текстЗвезда домаћин у финалу Купа Србије