У сусрет противнику – Инђија

58

Фудбалери Црвене звезде сутра од 17 часова гостују Инђији у оквиру 33. кола Суперлиге Србије. Изабраници Дејана Станковића у претходном мечу су савладали Радник у полуфиналу Купа Србије резултатом 2:1. За наш тим голове су постигли Немања Милуновић и Дијего Фалћинели.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Црвено-бели су против Инђије до сада одиграли само шест првенствених дуела, из којих је наш тим пет пута изашао као победник, а само једном ремизирао, уз укупну гол разлику 12:6.

Први меч играо се у Инђији 2010. године у оквиру другог кола националног шампионата, када је наш тим славио резултатом 1:0 голом Милоша Трифуновића у седмом минуту.

Последња утакмица одиграна је ове сезоне у оквиру 14. кола Суперлиге Србије на стадиону „Рајко Митић“ где је Црвена звезда славила резултатом 3:2. Двоструки стрелац на мечу био је Дијего Фалћинели, а поред њега у стрелце се уписао и Александар Катаи.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Нажалост, због епидемиолошке ситуације у Србији, присуство публике на стадионима још увек није дозвољено. Директан пренос утакмице 33. кола Суперлиге Србије између Инђије и Црвене звезде, можете да пратите на каналу Аренаспорт 1 са почетком у 17 часова. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше играче и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда је непобедива ове сезоне у Суперлиги Србије и са 92 освојена бода налази се на првом месту националног шампионата. Изабраници Дејана Станковића су остварили 30 победа и два ремија, уз гол разлику 90:15. Последњу утакмицу у шампионату одиграли су на стадиону „Рајко Митић“ против Радника, где су славили са 2:1 головима Секу Санога и Мирка Иванића.

Инђија се налази на 17. месту у националном шампионату са 34 бода. У досадашњем делу сезоне остварили су десет победа, четири ремија и 18 пораза уз гол разлику 25:49. Последњу утакмицу у шампионату одиграли су против Металца из Горњег Милановца у гостима, где су поделили бодове (0:0).

НАЈБОЛЈИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Најбољи стрелац екипе је Небојша Бастајић који је ове сезоне постигао седам погодака у Суперлиги Србије. На голу је Марко Јовичић. Последњу линију чине Јован Крнета бивши првотимац Црвене звезде и млади штопер Василије Бакић. Бековски тандем чине Лука Цуцин и Радош Протић. Кључеве везног реда држе Алекса Јовановић и Василије Ђурић, док је најистуренији Жељко Димитров.

СУДИЈА МЕЧА

Главни Арбитар на утакмици 33. кола Суперлиге Србије између Инђије и Црвене звезде биће Срђан Јовановић. Поред аут линија помагаће му Урош Стојковић и Милан Михајловић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Субота:

– 15:00 ФК Вождовац – Чукарички

– 15:00 Јавор – Мачва

– 15:00 Младост – ТСЦ Бачка Топола

– 15:00 Напредак – Пролетер

– 15:00 Рад – Бачка

Недеља:

– 14:30 Радник – Раднички Ниш

– 14:30 Војводина – Металац

– 19:30 Партизан – Спартак Суботица

Претходни текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија
Следећи текстХет-трик Николашевића у победи кадета