Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

104

Бисере из црвено-беле Омладинске школе овог викенда очекује 13 утакмица, а преносе мечева омладинске и кадетске селекције, као и сениорског тима Графичара ћете бити у прилици да гледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Јуниори Црвене звезде ће у суботу од 14 часова гостовати екипи ТСЦ у оквиру 31. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића у добром расположењу дочекују овај сусрет пошто су у претходном колу савладали Напредак на свом Стадиону 3:1 головима Николе Кнежевића, Марка Ћурића и Стефана Лековића. Сви заинтересовани ће овај дуел моћи да испрате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. У победу против екипе из Бачке Тополе, као и титулу верује стамени дефанзивац Вукашин Крстић.

Улазимо у финиш сезоне и максимално смо фокусирани да је завршимо на прави начин, а то би било освајањем титуле. Показали смо током ове такмичарске године да смо најбољи тим у лиги и сада је време да то потврдимо. Очекујем победу против ТСЦ-а, неће бити лако, али мислим да смо способни да савладамо све ривале до краја сезоне и будемо шампиони – рекао је Крстић.

Изабраници Николе Митића ће одмерити снаге такође са ТСЦ-ом у суботу од 12 часова у оквиру 31. кола Кадетске лиге Србије. Наши бисери ће покушати да се врате на победнички колосек, а овај меч наших талентованих фудбалера ћете моћи да погледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. Један од најбољих појединаца у овој селекцији Мирко Николашевић, који је у сјајној форми ове сезоне, наглашава да наши кадети не одустају од борбе за титулу.

У сваком мечу од кад сам у Црвеној звезди ишли смо на победу и тако ће бити случај у суботу. Нема места за калкулације. Верујем у саиграче и мислим да ћемо тријумфовати. Не одустајемо од наше игре, захтева које добијамо од тренера Николе Митића и од борбе за титулу. Желимо повратак на победнички колосек – рекао је Николашевић.

Сениори Графичара ће гостовати екипи Будућности из Добановаца у суботу од 16 часова у оквиру 29. кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског ће покушати да ухвате победнички залет, после тријумфа над Трајалом из Крушевца – 4:1 у претходној рунди такмичења. Меч нашег развојног тима можете погледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦЕ:

Субота, 9 часова, петлићи – Црвена звезда – Жарково
Субота, 9 часова и 30 минута, млађи пионири – Жарково – Црвена звезда
Субота, 11 часова, омладинци – Нови Сад – Графичар
Субота, 11 часова, кадети – Аполон – Графичар
Субота, 12 часова, кадети – ТСЦ – Црвена звезда
Субота, 13 часова, млађи кадети – Чукарички – Црвена звезда
Субота, 13 часова, пионири – Графичар – Рад
Субота, 14 часова, омладинци – ТСЦ – Црвена звезда
Субота, 16 часова, ПЛС – Будућност Добановци – Графичар

Недеља, 10 часова и 30 минута, пионири – Црвена звезда – Вождовац
Недеља, 10 часова, петлићи – Оле – Графичар
Недеља, 18 часова, млађи пионири – Графичар – Кампионе

Понедељак, 11 часова, млађи омладинци – Партизан – Графичар

Претходни текстЗвезда богатија за клуб навијача у Невесињу
Следећи текстУ сусрет противнику – Инђија