Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

56

Звездине таленте из наше Омладинске школе очекује 12 утакмица током овог викенда. Преносе мечева омладинске и кадетске селекције Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете, као и до сада, бити у прилици да погледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ – у.

Омладинци ће у недељу од 13 часова одиграти меч против екипе Напретка на домаћем терену. Изабраници Марка Неђића настављају борбу за титулу, а мотивисани дефанзивац црвено-белих, Стефан Лековић, верује да ће Црвена звезда успети да савлада тим из Крушевца и тако остане у трци за шампионско одличје.

Жао ми је што смо изгубили од Бродарца, тешко нам је пао пораз, али то стављамо по страни и већ се окрећемо новим изазовима. Покушаћемо против Напретка да одиграмо квалитетно и сигуран сам да ћемо показати колико вредимо. Боримо се за титулу до краја и верујем да ћемо бити прваци на крају сезоне. Најквалитетнија смо екипа у лиги, немам дилему – рекао је Лековић.

Кадете Црвене звезде у недељу од 11 часова очекује дуел са екипом Напретка. Звездини бисери ће покушати да дођу до победе, како би се вратили на победнички колосек и остали у трци за шампиона домаћег првенства. Очекивања пред сусрет са Крушевљанима је изнео офанзивни везни играч нашег тима – Јован Шљивић.

Што се тиче меча са Напретком, неопходан нам је тријумф да бисмо подигли самопоуздање и морам још једном да истакнем да се Црвена звезда никог не плаши и да прихватамо улогу фаворита. Ипак, све то морамо да покажемо на терену, а верујем да смо способни за победу – рекао је Шљивић.

Изабраници Бошка Ђуровског ће дочекати на свом стадиону екипу Трајала у недељу од 16 часова. Сениорски тим Графичара ће победом над тимом из Крушевца покушати да се врати на победнички колосек, али и да се укључи у трку за сам врх табеле. Директан пренос ове утакмице можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ – у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, петлићи – Графичар – ОФК Београд

Субота, 12 часова и 30 минута, пионири – Рад – Црвена звезда

Субота, 13 часова, млађи пионири – Графичар – Жарково

Субота, 15 часова, омладинци – Графичар – ТСЦ

Субота, 17 часова, кадети – Графичар – ТСЦ

Недеља, 9 часова, пионири – Графичар – Ада

Недеља, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Напредак (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Напредак (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 15 часова и 30 минута, петлићи – Рад – Црвена звезда

Недеља, 16 часова, ПЛС – Графичар – Трајал (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 18 часова и 30 минута, млађи пионири – Црвена звезда – Партизан

Понедељак, 15 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Интернационал

Уторак, 15 часова, млађи омладинци – Графичар – Синђелић

Претходни текст„Pick ‘N’ Talk“ – Хероина
Следећи текстНови преокрет пионирки, прва победа на финалном турниру