Иванић: Победа у дербију резултат вредног рада

21

Црвена звезда је савладала Партизан са 1:0 у оквиру 164. вечитог дербија, а питање победника после феноменалног скока и рутинске реализације решио је Мирко Иванић.

Феноменалан је осећај победити у дербију. Много тога смо постигли ове сезоне и пресрећни смо, али се на томе нећемо зауставити, већ настављамо са радом. Жао ми је због тренутне ситуације и немогућности да публика присуствује утакмицама, јер сам сигуран да би био још већи спектакл. Дерби је захтевна утакмица, много се трошите и пре и током меча, и заиста вам лакне када се све добро заврши – почео је Иванић.

Поносан је због гола, али не и изненађен, јер се под командом Дејана Станковића много пажње посвећује прекидима.

– Ово је мој први гол у вечитом дербију, а погодак је само показатељ доброг рада током целе сезоне. Не само мене, већ и читавог тима. Све је испало баш како треба. Можда није уобичајно за мене да постижем голове главом, барем људи имају такав утисак, али није ми то страно. Много радимо на прекидима, то нам је једно од главних оружја и није случајно што смо постигли погодак после корнера.

Сматра Иванић да Црвена звезда може да освоји дуплу круну.

Циљ је освајање дупле круне. Имамо 12 бодова предности у односу на вечитог ривала, близу смо четврте титуле у низу, али има још да се игра. Желимо да будемо шампиони, да играмо квалификације за Лигу шампиона, али време је и да освојимо Куп Србије. Чврсто верујем да ћемо освојити дуплу круну ове сезоне – закључио је Иванић.