Јуниорке сигурне у првом мечу баража

30

Јуниорска селекција ККЖ Црвена звезда Комбанк савладала је екипу Грл Баскета 68-52 (13-11, 17-9, 18-15, 20-17) у првом мечу баража за финални турнир лиге Београда.

Утакмица је одиграна у сали ОШ “Сава Шумановић” у насељу Алтина, а осим у првих десет минута када је домаћа екипа имала прикључак, екипа тренера Немање Планојевића није имала проблема. Звезда је наступила без Тамаре Чорто, Марије Авлијаш, Јоване Спасовски и Симоне Матић.

У првих десет минута Звезда је стекла минималну предност (11-13), уз пет поена Тамара Ромчевић, да би у другој четвртини преко Дуње Зечевић, која је убацила 9 од 17 поена свог тима, дошла до двоцифрене разлике, (20-30). Зечевићева је наставила серију и у трећем кварталу након које су црвено-беле имале 35-48, а потврду тријумфа у последњих десет минута донеле су Теодора Ивановић и Дуња Рунић са пенала, за коначних 52-68.

Реванш меч је на програму наредног понедељка у хали “Баскет Сити”.

ККЖ Црвена звезда Комбанк: Марковић, Рунић 7, Васиљевић 10, Кецман 4, Ивановић 11, Зечевић 21, Улемек, Прванов, Милановић 10, Вукша, Вуловић, Ромчевић 5. Тренер: Немања Планојевић

Претходни текстВелики преокрет пионирки за пласман на финални турнир лиге Београда
Следећи текстНове победе кадета и јуниора у Рода и Триглав лиги