Пораз Звезде у Суботици

79

Фудбалерке Црвене звезде доживеле су пораз од лидера шампионата Спартака резултатом 3:1 у последњем колу првог дела Суперлиге Србије.

Суботичанке су повеле у 17. минуту аутоголом Ане Шћепановић. На 2:0 повисила је Живана Ступар у 34. минуту, а заостатак нашег тима смањила је Мирела Тенков два минута касније. Коначан резултат 3:1 поставила је Милица Шарић у 60. минуту.

Црвена звезда је први део Суперлиге Србије завршила на 3. месту на табели са 34 бода, шест мање од другопласираног Машинца и 18 мање од недостижног Спартака. Следи мини-лига у плеј-офу у којој ће црвено-беле играти са Спартаком, Машинцем и Слогом из Земуна.

СПАРТАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:1 (2:1)

Суботица – Градски стадион. Без гледалаца. Судија: Зорана Стоиљковић. Стрелци: Шћепановић аутогол у 17, Ступар у 34. и Шарић у 60. минуту за Спартак, Тенков у 36. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Нађ, Филиповић (Спартак), Ђорђевић, Поповић, Миладиновић (Црвена звезда).

СПАРТАК: Костић, Нађ, Вајда (Голубовић од 29. минута), Словић, Фрајтовић, Зерфос, Фидлер, Филиповић, Куси, Шарић, Ступар.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић, Миловић (Милошевић од 37. минута), А.Савановић, Тенков, С.Савановић (Павловић од 46. минута), Николић, Поповић, Васовић.

Претходни текстЕмилија Ђуровић до бронзе у Италији
Следећи текстЗвезда декласирала Врачар и стигла до шесте победе