Зекић владар Анталије

91

Тенисер Црвене звезде Миљан Зекић поновио је успех од прошле недеље и по други пут узастопно освојио турнир у Анталији из М15 серије ИТФ календара.

Овога пута, наш тенисер је теренима Клуба Мегасарај у 1. колу био бољи од Шпанца Макс Алкала Гурија са 6:4, 6:3. Наредног ривала, Александра Брајнина из Украјине је савладао са 6:2, 6:3.

У четвртфиналу за противника је имао Мађара Фабијана Марошана који му је предао меч при резултату 6:2, 3:0. Најтежи задатак Зекић је имао у полуфиналу против Драгоша Николае Мадараса из Шведске којег је елиминисао резултатом 5:7, 6:4, 6:4.

За противника у финалу је имао другог носиоца Пољака Даниела Михалског којег је победио са 7:6(6), 6:3 и освојио други пехар у турском летовалишту за само седам дана.

Иначе, Звездин тенисер се од почетка фебруара налази у Анталији где је учествовао на чак пет турнира, два последња је освојио, а претходно је на још два играо у финалима која је нажалост изгубио.

Турнир из М15 серије ИТФ-а у Клубу Мегасарај се играо за наградни фонд од 15.000 долара, а ово је Миљану Зекићу 24. титула на ИТФ турнирима уз једну титулу на АТП челенџеру.

Претходни текстЗвезда поново убедљива против Радивој Кораћа
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Владимир Младеновић