Ново издање АНГТ турнира у Београду од петка

76

КК Црвена звезда и ове године организатор је традиционалног квалификационог турнира Евролиге ”Adidas Next Generation Tournament Marko Ivković”.

Овај турнир одржава се 10. пут у низу у организацији Евролиге и КК Црвена звезда мтс. Током предстојећег викенда, од петка до недеље (26.3. – 28.3) за место на завршном турниру у Келну, и трофеј победника бориће се екипе Макабија из Тел Авива, Клужа, Партизана, Цедевита Олимпије, Меге СокерБет, Будућности, Локомотиве Кубан и домаћина и организатора турнира Црвене звезде.

Сви мечеви на предстојећем турниру играће се у хали ФМП Арена, овога пута без обзира на велико интересовање, без публике због пандемије Ковид-19 и уз поштовање свих мера и протокола Владе Републике Србије.

Управо због тога, КК Црвена звезда је у сарадњи са својим медијским партнером ТВ Арена спорт обезбедио директне преносе утакмица, које ће бити директно преношене на каналима те телевизије, као и на званичном Јутјуб каналу КК Црвена звезда.

КК Црвена звезда и ове године потрудио се да уз сарадњу са Републиком Србијом, градом Београдом, и својим партнерима (Адидас, „Crowne Plaza“, ТВ Арена спорт…) обезбеди најбоље могуће услове за одржавање турнира и у околностима пандемије.

Екипе су подељене у две групе. У групи А налазе се екипе Макабија, Клужа, Партизана и Црвене звезде, док се у групи Б налазе екипе Меге, Будућности, Локомотиве Кубан и Цедевита Олимпије.

Турнир у петак званично отварају у 10 часова екипе Црвене звезде и румунског Клужа, док је након дводневних борби за пласман на табели по групама, недеља резервисана за утакмице које ће одредити коначан пласман и победника турнира. Финални меч игра се од 20 часова.

Такође, традиционално у паузи између утакмице за треће место и великог финала, одржаће се такмичење у брзом шутирању тројки и закуцавању.

КК Црвена звезда и наредних дана до почетка турнира детаљно ће информисати јавност о свим детаљима везаним за турнир који почиње у петак, а свим заинтересованима на располагању ће бити и детаљна брошура у пдф формату у којој се налазе сви детаљи везани за овај турнир, поздравни говори првог човека ЕЛ Ђордија Бертомеуа, председника КК Црвена звезда Небојше Човића, распоред утакмица, комплетан списак тимова.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстКатаи и Иванић савршен тандем
Следећи текстЦрвено-бели одлични на 17. Омега Купу