Звездини играчи обезбедили постељину за клинку у Тиршовој

76

Капитен Црвене звезде Милан Борјан посетио је данас Универзитетску дечију клинку у Тиршовој и у име фудбалера нашег тима донирао постељину за целу болницу.

Првотимци Црвене звезде се труде да увек помогну онима којима је то најпотребније и на примеру покажу да морамо у сваком тренутку да мислимо на друге. Играчи нашег клуба су овог пута друштвену одговорност показали донацијом преко 350 постељина Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој, што значи да су обезбедили постељину за сваки кревет у овој изузетно важној болници. То није први пут да Црвена звезда пружа помоћ овој установи, фудбалери нашег тима су 2016. године посетили дечију клинику, дан провели дружећи се са малишанима и том приликом их обрадовали многобројним поклонима. Такође представници Црвене звезде су 2019. године Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој донирали медицинску опрему у вредности од 100.000 евра, а данашњи гест је само наставак успешне сарадње.

Желео бих да се захвалим Фудбалском клубу Црвена звезда на поклону који је у овом тренутку веома значајан за нас, ради се о постељини за децу која нам је неопходна. Ово није први пут да добијамо помоћ од Црвене звезде, кад год смо контактирали клуб излазио нам је у сусрет. Пре непуне две године добили смо јако вредну донацију, бронхоскоп, лапараскоп и још неку медицинску опрему. Још једном бих се захвалио на донацијама Фудбалском клубу Црвена звезда – истакао је директор Универзитетске дечије клинике у Тиршовој Синиша Дучић.

Капитен нашег тима Милан Борјан посетио је данас клинку у Тиршовој и предао донацију коју су обезбедили првотимци Црвене звезде.

– Увек је лепо помоћи. Играчи Црвене звезде су прикупили новац и донирали постељене за целу болницу. Желео бих овом приликом да се захвалим Јелени Бајић која нам је изашла у сусрет да сашије постељине које смо донирали, такође и саиграчима који су још једном показали да су велики хуманитарци. Црвена звезда из дана у дан расте и показује колико брине о деци и људима којима је потребна помоћ, то само говори о величини клуба и да смо ми једна велика породица.

Чувар мреже нашег тима истакао је да ће играчи Црвене звезде и у будућности наставити да пружају помоћ онима којима је то најпотребније.

Увек смо ту да помогнемо колико год смо у могућности и то показујемо из дана у дан. Учествујемо у доста хуманитарних акција, донирамо дресове, лопте из Лиге Европе са потписима, како бисмо што више помогли деци. Овом приликом бих позвао све људе да бар једном поруком помогну онима којима је то најпотребније – истакао је Борјан.

Претходни текстЗвезда ТВ | Велики Бен
Следећи текстУ сусрет противнику – Младост