Звездиних пет нових професионалаца

55

Данас у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ професионални уговори су потписани са петорицом црвено-белих бисера који стасавају у нашој Омладинској школи и који предстваљају велику будућност Црвене звезде.

На основу одличних партија које су приказивали, клуб је одлучио да награди, али и сачува талентовану децу која представљају будућност Црвене звезде. Поносни због тога били су њихови тренери: Марко Неђић, Милан Стегњајић и Никола Ђуровић.

Професионалне уговоре су потписали: Алекса Стојковић (2002, предњи везни), Павле Бјелановић (2003, десни бек), Марко Стојановић (2003, предњи везни), Стефан Пиргић (2003, предњи везни), Огњен Стојковић (2004, леви бек).

Талентовани дечаци ће наставити да стасавају у нашој омладинској и кадетској селекцији, а поносан због потписа је био и председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Честитам момцима. Ово је први професионални уговор који су потписали. Надам се да је ово тек њихов почетак и да ће потписати још много уговора, као и успети у овом спорту. Од играча све зависи, како ћете прихватити своје обавезе, тежак рад и однос према фудбалу. Поред тренинга саветујем дечаке да наставите да се образују, јер ће им то помоћи у послу којим се баве. Желим им здравље, љубав, јер без љубави према фудбалу, а и према својим ближњима тешко могу напредовати у животу. Надам се да ће имати пуно среће и успеха у даљој каријери – рекао је Мијаиловић.

Црвена звезда ће и у будућности наставити да улаже у своју Омладинску школу, као и у талентовану децу која стасавају иза јужне трибине нашег стадиона.

Претходни текстСтанковићевих 50 утакмица
Следећи текстСутра у Вршцу почиње финални турнир Купа Милан Цига Васојевић