Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

79

Бисере из наше Омладинске школе очекује десет утакмица овог викенда, а преносе мечева омладинаца и кадета Црвене звезде ћете као и до сада бити у прилици да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће у суботу од 13 часова и 30 минута одмерити снаге са екипом Радничког из Ниша, у новом такмичарском изазову који очекује изабранике Марка Неђића. Демонстрирао је квалитет у Кадетској лиги Србије током јесени Александар Кахвић, а брзо је показао да може да „мучи“ голмане и у омладинцима.

Очекујем победу у суботу. Квалитетнији смо од Радничког и мислим да ћемо то доказати. Не смемо да их потценимо, већ морамо у старту да уђемо максимално у меч. Драго ми је што показујем да имам квалитет да будем у омладинцима Црвене звезде. Допринео сам у претходне две утакмице, а моје најбоље партије тек долазе – рекао је Кахвић.

Кадети ће, у односу на омладинце, изаћи на терен два сата касније, а и они ће такође одмерити снаге са фудбалерима Радничког из Ниша. Пулени Николе Митића у добром расположењу дочекују гостујућу екипу, после убедљиве победе над Чукаричким од 5:1.Први асистент кадета Црвене звезде је млади Јован Мијатовић чијих 10 пасова је претворено у поготке, а талентовани крилни нападач верује у нову победу.

Очекујем победу против Радничког. Верујем да ћемо још једном демонстрирати огромно залагање и труд, и да ћемо бити „награђени“ тријумфом. Показали смо и против Чукаричког да имамо квалитет да освојимо титулу. Надиграли смо их, било је очекивано да ћемо победити и са том најавом идемо и против Радничког. Све су то кораци до освајања титуле за коју мислим да имамо квалитет – рекао је Мијатовић.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова и 30 минута, пионири – ОФК Београд-Црвена звезда

Субота, 13 часова и 30 минута, омладинци – Црвена звезда-Раднички Ниш (ЗВЕЗДА КИДС и ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 15 часова и 30 минута, кадети – Црвена звезда-Раднички Ниш (ЗВЕЗДА КИДС и ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 17 часова и 30 минута, омладинци – Графичар-Раднички 1923

Субота, 19 часова и 30 минута, млађи пионири – Црвена звезда-Земун

Субота, 21 час и 15 минута, кадети – Графичар-Земун

 

Недеља, 9 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвена звезда-ФК Ада

Недеља, 13 часова, млађи пионири – Графичар-Милутинац

Недеља, 13 часова, млађи омладинци – Раднички Нови Београд-Графичар

Недеља, 15 часова, ПЛС – Графичар-Кабел

Претходни текстСутра у Вршцу почиње финални турнир Купа Милан Цига Васојевић
Следећи текстКапитен Бранко Лазић кажњен од стране АБА лиге