Гаврић и Гордић у младој репрезентацији

61

Крилни нападач нашег тима Жељко Гаврић и чувар мреже који се налази на позајмици у шабачкој Мачви, Милош Гордић, добили су позив селектора младе репрезентације Србије за предстојећу проверу са Турском која је заказана за 30. март и биће одиграна у Алањи.

Првотимац Црвене звезде Жељко Гаврић нашао се на списку селектора младе репрезентације Србије Илије Столице за дуел са Турском. Крилни нападач је ове сезоне одиграо 21 утакмицу у црвено-белом дресу и четири пута се уписао у листу стрелаца.

Такође позив је стигао и Милошу Гордићу, играчу који се налази на позајмици у Мачви. Момак рођен 2000. године ове сезоне чак 23 пута био је на голу екипе из Шапца и провео преко 2070 минута на терену.

Младу репрезентацију Србије 30. марта очекује провера против Турске, пред почетак квалификационих утакмица за пласман на Европско првенство, које ће бити одржано у Грузији и Румунији 2023. године. Србија се налази у групи Х заједно са Француском, Украјином, Северном Македонијом, Фарским острвима и Јерменијом.

Нашим фудбалерима, као и младој репрезентацији Србије, желимо пуно среће у дуелу са Турском, као и у предстојећим квалификационим мечевима.

Претходни текстНападачка рапсодија трасирала пут до победе против Химкија
Следећи текстВажна победа јуниора у Ужицу