Звезда само до бода против Пожаревца

41

Фудбалерке Црвене звезде су у дуелу са Пожаревцем ремизирале 3:3 у 15. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су одлично почеле меч, повеле у 2. минуту преко Тијане Ђорђевић. Само пет минута касније гошће су изједначиле, али је Звезда са два гола за два минута, прво новим голом Ђорђевићеве у 16, па онда и поготком Миреле Теков у 18. минуту, стигла до 3:1.

Чинило се да ће Звездине даме лако доћи до победе и нова три бода, али је неизвесност у меч вратила Вуковићева у 40. минуту. На почетку другог полувремена Матејић је својим другим голом изједначила резултат и испоставиће се донела бод свом тиму.

После некомплетног 15. кола Црвена звезда се изједначила са Машинцем на 2. месту на табели, али са утакмицом више од конкуренткиња. У следећем колу црвено-беле гостују Радничком у Крагујевцу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПОЖАРЕВАЦ 3:3 (3:2)

Београд – Стадион: Рајко Митић, помоћни терени. Судија: Катарина Петровић. Стрелци: Ђорђевић у 2. и 16. минуту, Тенков у 18. минуту за Црвену звезду, Вуковић у 7. минуту и Матејић у 40. и 51. минуту за Пожаревац. Жути картони: А. Савановић, Ђорђевић, Николић (Црвена звезда), Трутић, Тришић (Пожаревац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић, Миловић (Манчић од 88. минута), А. Савановић, Тенков, Николић, ААранђеловић (С. Савановић од 41. минута), Поповић, Васовић (Павловић од 54. минута).

ПОЖАРЕВАЦ: Обрадовић, Ташковић (Бабић од 37. минута), Варда, Ђаловић, Тришић, Шебек, Милановић, Трутић, Матејић, Смиљковић, Вуковић.

Претходни текстЦрвена звезда путује у Сплит
Следећи текстПрекид победничке серије црвено-белих девојака