Звезда завршила поделу награда највернијим члановима

44

Данас је Сервис за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда било место где су се делиле „златне“ чланске карте највернијим члановима и на тај начин им се још једном указала захвалност за дугогодишњу верност, а навијачи су имали част да им симболичне награде уручи председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Наш клуб је акцију која је данас завршена започео 1. фебруара, а од тог дана је Сервис за чланство овим поводом посетило преко 600 највернијих навијача који су добили симболичну награду. Црвена звезда је закључно са данашњим даном завршила доделу „златних“ чланских картица, којима је одала признање навијачима који су преко десет година чланови клуба и тиме им се захвалила на лојалности.

Председник нашег клуба истакао је да је чланство веома важно за клуб и позвао све навијаче да се учлане и на тај начин постану део Црвене звезде.

Ово је била велика прилика да Звезда истакне значај континуитета чланства нашег клуба. Чланови који су десет година били уз клуб, има их вероватно много више него што их је добило ова лепа признања, добили су заиста вредан знак пажње од Фудбалског клуба Црвена звезда. Ово је један битан фактор прогреса нашег клуба, једног од највећих у нашој земљи. Желимо да подстакнемо да сваки звездаш формално постане члан, тиме што ће доћи, учланити се и платити годишњу чланарину. Сам члан клуба би требало да буде веома важан за клуб, јер се на тај начин заувек везује за Црвену звезду – рекао је Светозар Мијаиловић.

Звезда ће, наравно, у будућности наставити да награђује своје најверније навијаче, на разне начине, и тиме им се захвалити на непрестаној подршци коју пружају нашем клубу.

Претходни текстАнастасија Чоловић шампионка Србије до 12 година
Следећи текстЦрвенка – Црвена звезда 30:36 (15:16)