Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

38

Талентоване бисере из наше Омладинске школе очекује шест утакмица овог викенда, а преносе мечева омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете, као и до сада, бити у прилици да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Кадети Црвене звезде ће у суботу од 12 часова и 30 минута одмерити снаге са екипом Чукаричког, у новом такмичарском изазову који очекује изабранике Николе Митића. Несавладива препрека на голу нашег тима јесте капитен кадета Стефан Маринковић, који истиче да је екипа спремна и да стреми ка свом циљу који је зацртала још на почетку сезоне.

Спремали смо се добро током припремног периода. Играли смо одлично пријатељске утакмице и заиста сам задовољан како је све прошло. Имамо јасан циљ за пролеће, а то је да освојимо титулу. Најмлађи смо, али мислим да смо најталентованија екипа у лиги и да смо способни да испунимо оно што смо зацртали. Наравно, поносан сам што сам капитен, једва чекам меч са Чукаричким и верујем да ћемо се сви заједно радовати на крају сезоне – рекао је Маринковић.

Штопер кадетске селекције Алексеј Вукичевић верује да ће тим однети победу на гостовању на Бановом брду, али да екипу чека веома тешка и важна утакмица.

Очекивања су увек велика, јер добро тренирамо и вредно радимо. Спремили смо се сјајно за пролећни део сезоне и одлучни смо у намери да освојимо титулу која нам, по квалитету, припада. Није случајно што смо све припремне утакмице победили, и то смо играли са старијима. Против Чукаричког нас чека веома важна утакмица, али наш рад и атмосфера у екипи указују на то да ћемо победом стартовати – закључио је Вукичевић.

Омладинци ће, у односу на кадете, изаћи на терен два и по сата раније, а и они ће такође одмерити снаге са екипом Чукаричког. Пренос меча изабраника Марка Неђића који у добром расположењу, после убедљиве победе над Радничким Нови Београд од 3:0, очекују гостовање на Бановом брду против екипе Чукаричког, ћете моћи да гледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ-у.

Сениорски тим Графичара ће дочекати на свом стадиону екипу Радничког из Пирота у понедељак од 14 часова. Радомир Коковић шеф стучног штаба наше филијале ће покушати да победом у првој утакмици пролећног дела сезоне екипу врати на сам врх табеле, а директан пренос ове утакмице можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 10 часова, омладинци – Чукарички – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 12 часова и 30 минута, кадети – Чукарички – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 9 часова, млађи кадети – Црвена звезда – 011

Понедељак, 13 часова, омладинци – Раднички Ниш – Графичар

Понедељак, 15 часова, кадети – Раднички Ниш – Графичар

Понедељак, 14 часова, ПЛС – Графичар – Раднички Пирот (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Уторак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Жарково

Претходни текстСаопштење ФК Црвена звезда
Следећи текстЗлатне измене у правом тренутку