Ераковић успешно оперисан

68

Дефанзивац нашег клуба Страхиња Ераковић, успешно је оперисан у Београду. Штопера црвено-белих очекује пауза током које ће радити на што бржем опоравку, како би се што пре вратио на терен и тако могао да помогне својим саиграчима у изазовима који их очекују у наставку сезоне.

Талентовани дефанзивац се повредио у Нишу, када су црвено-бели гостовали Радничком по веома лошим условима и на терену који је стварао велике проблеме фудбалерима оба тима. Наш тим је голом Иванића славио, а Станковић је у 77. минуту извршио измену када се Ераковић пожалио на повреду. Резултати су показали да је наш дефанзивац доживео поведу пете метатарзалне кости.

Талентовани штопер црвено-белих, који је прошао све омладинске селекције Црвене звезде, усталио се у тиму ове године, али због повреде коју је доживео мораће да одсуствује са терена неко време. Ераковић је током сезоне одлично извршавао све задатке у одбрани, па је тако показао да је велика будућност Црвене звезде. Ипак, очекује се да ће млади штопер моћи да помогне својим саиграчима у финишу сезоне, као и да ће наставити да пружа сјајне партије у дресу нашег клуба у будућности.

Желимо што бржи и успешнији опоравак нашем младом дефанзивцу Страхињи Ераковићу!

Претходни текстХрабра борба млађих јуниора и јуниорки на дворанском Првенству Србије
Следећи текстМилутин Вујичић нови сениор КК Црвена звезда