Станковић: Капа доле момцима

25

Црвена звезда савладала је на гостовању у Суботици у оквиру 25. кола Суперлиге Србије, екипу Спартака резултатом са 2:1. Изабраници Дејана Станковића након гола заостатка на полувремену, преокренули резултат у своју корист и на крају уписали важну победу.

Препоносан сам на своје играче. Уопште није било лако после утакмице са Миланом где смо изгубили доста снаге и енергије, али сам задовољан свим што смо урадили. У утакмицу смо ушли са два шпица, можда смо оставили мало празнине у средини. Имали смо добре прилике у првом полувремену – три или четири конкретне шансе. Примили смо гол, то мора и нама некад да се деси, али смо се добро консолидовали на полувремену и у другом играли “викторије”, не знам статистика шта каже. Лопта једноставно није хтела у гол, али како иде игра тако иду и прекиди. Ми тачно знамо које зоне играмо и како да нападнемо. Није то случајно, доста голова смо тако постигли и то је једна од важнијих ставки у нашем спремању. Тако да сам још једном поносан и капа доле момцима који су данас изашли на терен. Када би се сваке недеље игралоовако, порастао би ниво фудбала у нашој лиги – истакао је Станковић.

Црвену звезду у четвртак очекује друга утакмица шеснаестине финала Лиге Европе са Миланом, где ће црвено-бели гостовати на Сан Сиру у Италији, после ремија у Београду (2:2).

Очекујем да се играчи добро одморе пред утакмицу са Миланом. Доста смо се потрошили данас. Терен није био баш најбољи, али како нама тако и њима. Да се одморимо па да видимо ко је здрав ко није, картоне и остало знамо – закључио је Станковић.

Претходни текстСпартак – Црвена звезда 1:2 (1:0)
Следећи текстПетровић: Голови награда за добру игру