Станковић: Важни бодови на тешком гостовању

46

Савладали су фудбалери Црвене звезде екипу Новог Пазара на гостујућем терену резултатом 3:1, а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић, и изразио задовољство због тријумфа на старту пролећног дела сезоне.

Све честитке фудбалерима. Било је ово тешко гостовање, противник је био неугодан, а и терен нам није ишао у прилог. Прва утакмица после припрема коју смо једва дочекали, али као што сам рекао и на конференцији пред меч, сада креће оно – и лепо и тешко. Сигурно да можебоље, али терен нам није дозвољавао да покажемо оно што знамо. Били смо спремни на то, дуге лопте, прекиди, полуконтра, транзиција, знали смо ста нас очекује. Најважније је да смо освојили три бода – рекао је Станковић.

Задовољан је шеф стручног штаба нашег тима што се три стрелца из исто толико линија тима уписало.

Имамо у саставу фудбалере који су спремни да играју у сваком моменту, небитно да ли је то минут или деведесет минута. Такође, уз то, и широк играчи кадар. Радује ме што су стрелци били различити. Сада нас чека одмор, тренинг, па утакмица са Радничким из Ниша – закључио је Станковић.

 

Претходни текстНови Пазар – Црвена звезда 1:3 (0:1)
Следећи текстИванић: Радује настављен низ победа