КРК: Звезда на старту против Радничког

27

Кошаркаши Црвене звезде састаће се у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа са екипом крагујевачког Радничког одлучено је жребом у среду.

Прву утакмицу на турниру који ће се одржати у Новом Саду у дворанама “Спенс” црвено-бели би требало да играју у четвртак од 21 сат у великој дворани “Спенса”.

У осталим четвртфиналним дуелима састају се:

Мега Сокербет – Младост Земун (полуфинале 1 мала дворана “Спенса” 15ч)
ФМП – Војводина (полуфинале 1 мала дворана “Спенса” 17ч)
Партизан – Борац (полуфинале 2 велика дворана “Спенса” 19ч)

Пошто је жребом одлучен и “костур” такмичења, уколико савлада крагујевачки Раднички, КК Црвена звезда мтс састао би се у суботу од 21 сат са победником дуела Партизан – Борац.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – У овом тренутку немамо превише простора да размишљамо о Купу. Једино што могу да кажем у овом тренутку је да пратимо нашу проблематику, и из дана у дан анализирамо не баш добру ситуацију и стање у нашој екипи. Куп Радивоја Кораћа је за 10-ак дана и тренутно сам максимално окренут на не баш добру ситуацију која је у нашим редовима – рекао је тренер црвено-белих.

Завршни турнир Купа Радивоја Кораћа одржаће се од 11. до 14. фебруара без присуства публике због пандемије Ковид-19. Четвртфинала ће се играти 11. фебруара, потом ће екипе имати слободан дан, да би 13. фебруара било одиграно полуфинале, а дан касније финале.

Прво полуфинале (победници мечева 1 и 2) игра се у суботу од 18.30, а друго (победници мечева 3 и 4) од 21 сат. Финале је у недељу од 21.

Претходни текстРукометаши испустили плеј-оф, Раднички славио у „Шумицама“
Следећи текстИза југа Маракане – Омладинци верују у пролаз