Црвено-бели на 2. месту пред други део такмичења

28

Протеклог викенда одржани су трећи турнири Суперлиге Србије у женској и мушкој конкуренцији.

Стонотенисери Црвене звезде су остварили две победе и један пораз. У оквиру 9. кола на турниру који се одржао у спортској хали у Банатском Карађорђеву, наши стонотенисери су доживели пораз у „вечитом дербију“ од Партизана резултатом 4:1.

У првом мечу Даниел Тоађер је изгубио од Марка ДУрана са 3:0, а изједначење нашој екипи донео је Марко Јевтовић победом од 3:1 против Бојана Милошевића. Најузбудљивије било је у трећем мечу када је Никола Стругаревић поражен после пет сетова од Милоша Савића. Дуран је потом победио и нашег капитена Марка Јевтовића са 3:1, а потом је са 3:0 поражен Тоађер од Савића, за коначних 1:4.

Црвена звезда је потом снаге одмерила са Пожаревцем и ТСЦ-ом и савладала их са максималних 4:0.

Црвено-бели су први део такмичења завршили на 2. месту са 9 победа и два пораза.

У конкуренцији стонотенисерки Црвена звезда је на турниру у Спортском центру у Бечеју забележила једну победу и два пораза.

Звездине даме су у 9. колу доживеле пораз од Флипа резултатом 0:4, а потом су савладале конкурента у борби за опстанак, екипу Вршца са 4:3. У последњем колу Црвена звезда је доживела пораз од Паноније са 0:4.

Црвено-беле су први део такмичења завршиле на 10. месту са 2 тријумфа и 9 пораза.

Након одржаних турнира лиге, у другом делу такмичења учествује 6 првопласираних екипа које играју међусобне утакмице по систему „гост-домаћин“, на исти начин други део првенства наставља 6 последњих екипа са турнирског дела. Сви освојени бодови у првом делу такмичења се преносе у други део такмичења.

Претходни текстДржавни рекорд Јапунџићеве, друго злато за Каљуша и Лазаревићева доминација на препонама
Следећи текстВредна победа јуниора