Милојевић: Играчи јачи од умора

40

Победили су фудбалери Црвене звезде убедљиво екипу Сласка резултатом 4:0, у првој утакмици у 2021. години, а само речи хвале после меча имао је асистент у стручном штабу Дејана Станковића – Милош Милојевић.

Битно је да се тријумфује и да се одржава континуитет победа. Важно нам је и да су играчи са физичке стране све одрадили одлично и да је њихов однос према игри био максимално професионалан. Задовољни смо утакмицом и исходом – почео је Милојевић.

Осврнуо се један од асистената Дејана Станковића и на оно што су на плану тактике приказали фудбалери нашег тима.

– Виде се јасно неке ствари на којима предано радимо. Није то можда на оном нивоу на ком треба да буде, али играчи су уморни и нису у потпуности свежи. Ипак, понављамо им да је сав тај умор више ментални него физички, услед количине тренинга које имају. Физички се видело и вечерас да су били добри, агресивни. Задовољни смо тактичким делом.

Не прави разлику Милојевић око тога ко се уписује у стрелце, све док се постижу голови.

Показали смо у претходном периоду да код нас нема правила и да није важно ко постиже голове, јер се дешавало да се и штопери уписују у стрелце и да су ефикасни. Добро је за нападаче да погађају, пре свега на конто самопоуздања, али не гледамо искључиво то, већ целокупно издање екипе. За овај период је то веома добро, али нећемо се опустити, већ ћемо се потрудити да подигнемо ниво тренинга и утакмица и да будемо прави када почне пролећни део сезоне – закључио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Сласк 4:0 (2:0)
Следећи текстМилуновић: Радује форма нападача