Звезда отпутовала у Турску

14

Изабраници Дејана Станковића су се запутили на други део припрема који ће одрадити у Анталији у којој ће боравити до 1. фебруара.

Одиграће фудбалери нашег тима четири пријатељске утакмице у Турској и на тај начин покушати да све оно што је урађено на Кипру спроведу у дело. Прва провера је против: Сласка (22. јануар), Уфе (25. јануар), Марибора (28. јануар) и Шахтјора (31. јануар), после чега следи повратак у Београд и пролећни изазови у Суперлиги, Купу Србије и Лиги Европе. Да шампиони иду уз шампионе говори чињеница да је Црвена звезда за Анталију отпутовала авионом „Новак Ђоковић“.

Дејан Станковић је у Турску повео 29 играча, то су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Марко Ћопић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Страхиња Ераковић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ричард Одада, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Ел Фарду Бен, Аксел Бакајоко, Жељко Гаврић, Срђан Спиридоновић, Алекса Вукановић, Александар Катаи, Славољуб Срнић, Дијего Фалћинели, Милан Павков, Никола Крстовић и Марко Лазетић.