Радуловић: Припреме захтевне, али дајемо све од себе

37

Један од најмлађих првотимаца и момак чије време тек долази је Андрија Радуловић, а крилни нападач истиче колико се напорно ради на припремама.

Веома је захтеван рад на Кипру, али припреме су такве и морају да буду напорне да би се што боље спремили за све оно што нас очекује на пролеће. Вредно се ради, услови су одлични, тако да нам то олакшава посао и дозвољава нам да се само фокусирамо на фудбал – почео је Радуловић.

Иако је један од најмлађих у екипу, у првом тиму има и оних са краћим стажом, пре свих Одада и Станковић које наш крилни нападач саветује.

– Мени су ово друге припреме, тако да се трудим да им помогнем колико могу. Питају ме, саветујем их, али се свакако дружимо, тако да то испадне све спонтано. Такође, и ја сам међу најмлађима, па и мене доста саветују, пре свих Милуновић, могу рећи да њега највише слушам, али ту су и Канга и Фалћинели. Трудим се да упијам савете и од играча који покривају моју позицију.

Много тренирају фудбалери Звезде, тако да им преостане веома мало слободног времена.

С обзиром на то колико су тренинзи напорни, између јутарњег и вечерњег се трудим да одспавам и одморим колико могу. Сем тога, кад завршимо све обавезе у току дана, гледамо да се предвече дружимо – тврди Радуловић.

Претходни текстЈованчевић испунио норму за Европско и на 60 метара
Следећи текстЗвездин последњи тренинг на Кипру