Станковић: Много нам значи рад на Кипру, хвала клубу

52

Шеф стручног штаба Дејан Станковић сумирао је утиске после другог дана зимских припрема на Кипру.

Прошло је довољно времена и могу рећи да су утисци феноменални. У Београду нас је сачекало не баш најбоље време, међутим убрзо смо променили средину и дошли на Кипар. Због тога могу само да се захвалим клубу и свима у клубу што су нам изашли у сусрет и обезбедили 7-8 дана овакве атмосфере, оваквог времена и једне мирноће где можемо сваки дан два пута дневно да радимо и да се спремамо. Мислим да поучени искуством знамо колико нам је рад на Кипру био битан прошле године за наставак припрема, а верујем да ће тако бити и ове – истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Изабраници Дејана Станковића не крију да је рад на Кипру изузетно напоран, шеф стручног штаба имао је само речи хвале за своје играче.

– Било би чудно да су припреме лаке. Играчи су феноменаални, дошли су у одличном стању после одмора, иако је он трајао око 20 дана. Појавили су се сви у завидној форми, без проблема са килажама и осталим стварима, које могу да се десе током тронедељног одмора. То је само доказ њихове посвећености, професионалнизма и жеље да се спреме што боље, да бисмо у наставку сезоне оправдали оно где смо.

Осврнуо се Дејан Станковић и на оно што црвено-беле очекује трећег дана на Кипру.

Биће мало тактичких замисли, тактичког рада, али пре свег добро загревање. После тога доста јака тактичка замисао коју ћемо покушати да спроведемо – истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Никола М. Јовановић
Следећи текстЧетврти тренинг на Кипру – Тактичке замисли Станковића