Мркела: Остаћемо на овом путу

33

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела није крио задовољство на „Црвено-белој вечери организованој на Звездиној телевизији због успеха постигнутих у 2020. години и поручио да се ту наш клуб неће зауставити.

Завршена је још једна успешна календарска година, у којој смо освојили трећу узастопну титулу првака Србије, што је тек трећи пут у историји Црвене звезде да се тако нешто деси. Такође је остварен и други циљ који смо поставили, квалификовали смо се у групну фазу Лиге Европе и са рекордних 11 бодова смо заузели друго место у групи, презимели смо у Европи и на пролеће ћемо играти велики двомеч са Миланом. Ово је година у којој смо померали границе и у којој смо афирмисали велики број младих играча. У једном тренутку на утакмици против Рада имали смо седам играча млађих од 21 године на терену. Ова година биће упамћена и по промени тренера у Црвеној звезди. Уместо веома успешног Владана Милојевића дошао је Дејан Станковић, Звездино дете, коме је ово био први тренерски посао. Показао је Дејан Станковић да уз успешну играчку каријеру, може да да гради и успешну тренерску каријеру и са њим смо ове године померили многе границе када је у питању резултат у нашем клубу – истакао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Осврнуо се спортски директор нашег клуба и на двомеч који ће у шеснаестини финала Лиге Европе изабраници Дејана Станковића одиграти против италијанског Милана.

Остаћемо на овом путу, циљеви ће нам остати исти. Желимо да освојимо и четврту узастопну титулу првака Србије, што ће бити птви пут у историји Црвене звезде да се тако нешто деси. Верујем да у двомечу против Милана можемо да пружимо две добре утакмице и да се на прави начин представимо Европи у дуелима против великана какав је Милан. После ове успешне календарске године чекају нас нови изазови, а ја свим навијачима Црвене звезде желим срећну Нову годину и божићне празнике – поручио је спортски директор нашег клуба Митар Мркела.

 

Претходни текстМијаиловић: Са великим капиталом улазимо у 2021. годину
Следећи текстЏајић: Велики успех за клуб са ових простора