Мијаиловић: Са великим капиталом улазимо у 2021. годину

29

Актуели председник Фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић на одржаној „Црвено-белој вечери“ изнео је утиске о свему што је учињено током 2020. године и пожелео навијачима срећну Нову годину и предстојеће празнике.

Поштовани звездаши, драги пријатељи испраћемо 2020. годину која је поново у историји Црвене звезде уписана златним словима. Постигли смо добре резултате, који су претпоставка да у 2021. годину уђемо са капиталом, у ту јубиларну годину у којој ћемо обележити најзначајнији спортски успех, освајање европског шампионата и светске титуле 1991. године. Ове године освојили смо шампионску титулу, а полусезону завршавамо као јесењи прваци са добрим капиталом за наредну годину. И на другим пољима постигнути су значајни спортски резултати. Оно што је важно напоменути јесте да је ову годину обележила велика пошаст, корона вирус, који је је задесио цео свет и оставио веома озбиљне последице на фудбалски спорт, са самим тим и на Црвену звезду. Међутим и поред проблема који су изазвани корона вирусом, Црвена звезда је остварила високе спортске резултате, који нажалост нису могли бити испраћени као и претходних година финансијским резултатом који смо сви за ову 2020. годину очекивали – поручио је председник Црвене звезде, Светозар Мијаиловић.

Искористио је прилику председник нашег клуба Светозар Мијаиловић да честита свима онима који су учествовали у успесима Црвене звезде у току 2020. године, али и да позове навијаче да се у наредној години у што већем броју учлане у наш клуб.

Са великим оптимизмом улазимо у 2021. годину. Желим да свим нашим звездашима честитам Нову годину и да им пожелим здравље, радост и добре спортске резултате свога клуба. Веома се поносим постигнутим резултатима у овој години и честитам пре свега тиму, играчима, струци, тренеру Дејана Станковићу, спортском директору Митру Мркели и генералном директору Звездану Терзићу на изванредним успесима у овој години. Желео бих да нас у наредној години буде више са чланском картом Црвене звезде, јер та породица коју чине звездаши, што је бројнија, тиме је и јача – истакао је председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Претходни текстТерзић: Огромним корацима идемо напред
Следећи текстМркела: Остаћемо на овом путу