Звездаши, бира се фудбалер године

48

На измаку је још једна феноменална година за наш клуб, а велики број играча утицао је на то да будемо јесењи шампиони, обезбедимо европско пролеће, али и улазак међу осам најбољих екипа у Купу.

Познато је да екипа избаци појединца, код нас је лансирала много добрих индивидуалаца, а Ви ћете имати прилику да гласањем на апликацији ФК Црвена звезда одлучите ко је по Вашем мишљењу био најбољи фудбалер Црвене звезде у 2020. години.

У конкуренцији су:

1. Милан Борјан – капитен екипе, најбољи голман Лиге Европе, човек који се изједначио са Владимиром Петровићем на листи фудбалера са највише континенталних утакмица у дресу Црвене звезде (50), „Звездина хоботница“.

2. Немања Милуновић – најбољи штопер Лиге Европе, непроместива препрека за нападаче ривала, али уједно опасан и по одбрану противника када су прекиди у питању, „Звездин ПВО“.

3. Мирко Иванић – први стрелац екипе после јесењег дела сезоне, учесник у многим важним погоцима, неко ко диктира темпо игре, „Звездин архитекта“.

4. Александар Катаи – слаломима је рушио европске екипе, а за његове дриблинге решење нису имали ни домаћи клубови, „Звездин Магико“.

5. Ел Фарду Бен – странац са највише утакмица у историји нашег клуба (108), нашао се у идеалном тиму кола Лиге Европе, увек на правом месту у право време, „Звездин егзекутор“.

Гласање ће трајати до четвртка, 24. децембра у подне. Најбољег играча у 2020. години можете изабрати на нашој апликацији.

Претходни текстАксел Бакајоко у Звезди
Следећи текстТежак пораз и слабо издање црвено-белих против Зенита