Од рођења мог – Обрадовали смо малишане на југу Србије

24

Црвена звезда је наставила новогодишњи караван и данас обишла чак шест градова на југу Србије како би обрадовала малишане рођене 2020. године који су чланови нашег клуба.

Показала је Црвена звезда у години која се ближи крају висок степен друштвене одговорности према свим становницима Србије. Нарочито велика пажња била је усмерена на медицинаре, као и све чланове клуба, од најстаријих до најмлађих. Акција „Од Звезде с љубављу“ изазвала је одушевљење целокупне јавности, али и присталица нашег клуба. Иако је ова акција обележила пролеће 2020. године, Црвена звезда се ту није зауставила и у сарадњи са ексклузивним бетинг партером „Моцарт“ организовала још један караван, овог пута посвећен малишанима.

У оквиру четвородневног обиласка Србије, експедиција нашег клуба је други дан започела посетом Алексинца, а затим се упутила ка Нишу, Пироту, Лесковцу, Крушевцу и Куршумлији где је и завршена данашња посета најмлађим члановима клуба.

Као и претходних дана клупски аутобус је изазивао одушевљење становника свих градова које смо посетили и био права атракција. Поред обележја Црвене звезде, велику пажњу малишана привлачио је и Деда Мраз који је најмлађим члановима предао новогодишње пакетиће.

Добро је позната чињеница да је Лесковац црвено-бели град, чему поред клуба навијача и организоване „Црвено-беле вечери“ сведочи и 11 беба рођених ове године које већ сад поседују чланску карту нашег клуба. Феноменалан дочек имали су представници Звезде у овом граду, а атмосферу је додатно улепшала песма „Добро знај“ коју је Деда Мраз отпевао малишанима.

Претходни текстСаопштење КК Црвена звезда мтс
Следећи текстКадеткиње убедљиве и у Лесковцу