Од рођења мог – Пакетићи стигли на Звездару и Палилулу

44

Фудбалски клуб Црвена звезда, у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”, наставио је јединствену акцију “Од рођења мог” и овог четвртка, а представници Црвене звезде данас су посетили бебе рођене у 2020. години на београдским општинама Палилула и Звездара где су поделили новогодишње пакетиће које је наш клуб припремио за најмлађе чланове црвено-беле породице.

Претходног дана изабраници Дејана Станковића завршили су обавезе у јесењем делу Суперлиге Србије и победом над екипом Металца заокружили сјајну полусезону у националном шампионату. Наравно, наш клуб иде у корак са њиховим успесима, па је, овога пута, настављена јединствена акција под називом „Од рођења мог“ у осталим општинама Београда.

Познато да се љубав према црвено-белој боји јавља у детињству, а из примера малишана које смо данас посетили може се видети да је нераскидива веза нашег клуба и навијача ствар кућног васпитања. Родитељи малишана такође нису крили задовољство због пажње коју им је вољени клуб указао, и сви су нас дочекали са великим осмехом. Током обиласка једне од највећих општина нашег главног града наилазили смо и на феноменалне реакције пролазника на једним од највећих општина у Београду.

Као друштвено-одговорна организација Црвена звезда жели да да пример другима, а нарочито пошто су у питању деца која, заслугама својих родитеља, постају најмлађи чланови клуба, а то је најбољи начин да се створи нераскидива веза између малишана и црвено-беле боје. Такође, најмлађи чланови Звездине породице, ка ои њихови укућани, били су веома срећни јер су на својим вратима угледали Деда Мраза који им је уручио пакетић са Звездиним грбом.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити поделу новогодишњих пакетића и обилазити осим Београда и остале градове широм Србије у жељи да свим малишанима достави поклоне које је Црвена звезда припремила за њих.

Претходни текстУ сусрет противнику – Рад
Следећи текстЦрвена звезда – Валенсија: Када све стане у један шут…