Гајић: Зацртани циљ је остварен

48

Велика радост нашег клуба после освојеног бода против Хофенхајма и обезбеђеног пролећа у Европи! Милан Гајић је, после још једне лавовске борбе и заслуженог бода, истакао да је ово била заиста тврда утакмица, као и да је Борјан поново фантастичним одбранама помогао црвено-белима да дођу до десетог, историјског бода.

Заиста једна тврда, тешка утакмица. Мислим да смо и једни и други играли на резултат, без пуно прилика. На крају је Борјан са својим фантастичним интервенцијама, на које нас је већ и навикао, је помогао екипи. Крварили смо од првог до последњег тренутка као прави тим. Успели смо да обезбедимо, коло пре краја групне фазе, пролеће у Европи и остваримо наш зацртани циљ – истакао је Гајић.

Фантастичан увод утакмице приредили су навијачи који су иза југа Маракане организовали прелепи ватромет за наше играче.

Почетак је заиста био импресиван. Осетили смо присуство наших навијача као и на свакој утакмици. Нажалост нису ту са нама, да нас са трибина бодре. Мислим да би ово била једна прелепа јесен да су и навијачи били на стадиону. Почињемо да се навикавамо, нажалост, да играмо без њих, али се надам да ће се и то у наредном период променити – подвукао је Милан Гајић.

Претходни текстСтанковић: Вредно смо радили за „европско пролеће“
Следећи текстЦрвена звезда испустила Макаби у Тел Авиву